Tapas buffet

Wij als Sethone cateraars kunnen voor u een uitgebreid tapasbuffet verzorgen waar u de hele avond kan genieten van heerlijke smaakvariaties.
Als wij denken aan een tapasbuffet, denken we aan kleine versnaperingen lekker bij de borrel. Maar is dat eigenlijk wel zo, en wat is de oorsprong van het tapasbuffet?
Tapas is ontstaan in het zuiden van Spanje, waar men op een drankje een plakje ham of worst legde om de vliegen en wespen uit het glas te houden. Het woord `tapa` betekent letterlijk `deksel`.
Een tapa is dus niets anders dan een klein hapje bij de borrel.
Hoewel Tapa dus oorspronkelijk een tussendoortje was, wordt het tegenwoordig ook wel geserveerd als volledige maaltijd.
Ook wij als Sethone cateraars zijn hier volledig op ingespeeld en kunnen uw feest met begeleiding van een tapasbuffet tot in de puntjes verzorgen.

Er is een enorme diversiteit in tappas, u heeft keus genoeg! Denk aan een gerijpt plakje chorizo of Seranoham, een pittige oude kaas, gekruide olijven, kipbonbons, gevulde amuses.. Moeten we nog verder gaan?
U leest het al, u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Wij maken 90% van onze producten zelf maar die andere 10% laten we over aan onze binnen en buitenlandse collega’s, en daarom importen wij verscheidene producten in het land van hun roots.
Dit maakt onze catering weer uniek en zo blijven wij en zij doen waar we ieder goed in zijn.

Wij komen met diverse kleine versnaperingen aan maar pakken groot uit!
Tadaaaa Tapa..