Bier & spijs zijn zaken die bijzonder goed samengaan. Omdat Sethone cateraars echt een fundament wil kweken voor het ambacht het liefst uitgedragen door jonge mensen, dit gericht op de toekomst, vinden we dat speciaal bieren ook in ons assortiment thuishoren. Bier heeft in de afgelopen jaren niet altijd een evengoed imago opgebouwd. Bier wordt echt gezien als mannending, op feestjes is het de drank die rijkelijk vloeit en het woord ‘bier’ wordt toch al snel gezien als ordinair.

Maar bier en vooral ook speciaal bier zijn ontzettend goed te combineren met eten en genieten op de mooie momenten. Wij gebruiken diverse speciaal bieren in onze gerechten, dit geeft een prachtige smaak weer en extra element aan het eten.. Afzonderlijk komt een heerlijk speciaal bier nog beter tot zijn recht.

Wij werken samen met de Budelse Brouwerij. De Budelse Brouwerij is een Nederlandse brouwerij in Budel in de Noord-Brabantse gemeente Cranendonck en is een onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij van de familie Arts. Ze werd opgericht in 1870 onder de naam “De Hoop”. Hier betrekken wij ons huisbier en speciaal bieren van. Een kleinschalige brouwerij die nog ‘echt bier’ produceren en waar we voor de volle 100% achter hun producten en productie staan.
De bieren van Budels zijn door de jaren heen gegroeid in variatie en verrassende combinatie en zijn diverse malen bekroond met nationale en internationale prijzen..

Speciaal bieren is hip & happening en dit willen we graag een mooi podium bieden bij Sethone cateraars. Het is en blijft ook altijd een onderdeel van onze workshops. Vlees en een heerlijk speciaal bier is echt zalig.