SETHONE cateraars

SETHONE, deze naam stamt uit de middeleeuwen en betekent Zetten. Hiermee geven wij aan dat we alles vanuit de oorsprong doen.

Het idee is geboren om vanuit een authentiek winkelpand aan de hoofdstraat 19a in Zetten een cateringbedrijf te starten waarbij we de productie aan de straat, dus in het zicht hebben. Al onze pakketten en arrangementen zullen bestaan uit uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij we circa 90% zelf gaan produceren. Onze kernwoorden zijn; Ambacht, Authenticiteit en Ambiance.

Barbecue, buffetten, lunches, workshops maar ook de complete invulling van uw feest en het stukje totaal catering behoren tot onze diensten, hierin zullen we ver gaan waarbij we (bijna) elke wens realiseerbaar achten.

Het leuke en onderscheidende concept wordt grotendeels gedragen door een jong energiek team die houden van hun job en waarbij het ‘ambacht’ vanaf druipt. Voor wat betreft onze vleesproductie, hierin gaan we op dezelfde wijze als onze overburen, de Vleeschhouwerij, te werk. Uniek dus.

De Vleeschhouwerij is reeds vier jaar gevestigd in Zetten. Inmiddels genieten vele consumenten van de Smaak die hier wordt verkocht . Vlees zoals vlees bedoeld is. Puur. Hier kiezen ze bewust en met veel passie & beleving wordt alles onder uw toeziend oog bewerkt

Waar de Vleeschhouwerij stopt intern, gaan wij extern verder. Deze mooie vorm van versterken gaan we ook aan, met meerdere vers- en ambachtslieden in Zetten en omstreken.

Omdat we geen winkel krijgen en toch in een winkelstraat zitten leek het ons een leuk initiatief om een soort servicebalie voor feesten & partijen te creëren. Het idee; kom gewoon vrijblijvend binnenlopen voor wat info en een kopje koffie, kijk lekker rond, bestel eventueel direct, bestelt u niet.. geen probleem, hartelijk dank en graag tot ziens. Op deze manier is er de mogelijkheid om uw feest of gelegenheid niet meer alleen via internet of telefoon te bestellen/bespreken, maar kan dit ook persoonlijk. Kunt u gelijk checken of wij het bedrijf zijn wat bij u of uw gelegenheid past!

Kortom: een cool, transparant en stoer kwaliteits-concept!