SETHONE cateraars

SETHONE, deze naam stamt uit de middeleeuwen en betekent Zetten. Hiermee geven wij aan dat we alles vanuit de oorsprong doen.

Het idee is geboren om vanuit een authentiek winkelpand aan de Hoofdstraat 19a in Zetten een cateringbedrijf te starten waarbij we de productie aan de straat, dus in het zicht hebben. Al onze pakketten en arrangementen zullen bestaan uit uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij we circa 90% zelf produceren. Onze kernwoorden zijn: Ambacht, Authenticiteit en Ambiance.

Barbecue, buffetten, lunches, workshops maar ook de complete invulling van uw feest en het stukje totaal catering behoren tot onze diensten. Hierin zullen we ver gaan waarbij we (bijna) elke wens realiseerbaar maken.

Het leuke en onderscheidende concept wordt grotendeels gedragen door een jong energiek team die houden van hun job en waar het ‘ambacht’ vanaf druipt. Voor wat betreft onze vleesproductie, hierin gaan we op dezelfde wijze als onze overburen, de Vleeschhouwerij, te werk. Uniek dus.

De Vleeschhouwerij is sinds 2013 gevestigd in Zetten. Inmiddels genieten vele consumenten van de Smaak die hier wordt verkocht. Vlees zoals vlees bedoeld is. Puur. Hier kiezen ze bewust en met veel passie & beleving wordt alles onder uw toeziend oog bewerkt

Waar de Vleeschhouwerij stopt intern, gaan wij extern verder. Deze mooie vorm van versterken gaan we ook aan, met meerdere vers- en ambachtslieden in Zetten en omstreken.

In mei 2018 is de maaltijdenwinkel ‘SETHONE Dagvers’ gestart. Het idee hierachter is dat iedereen welkom is om dagverse maaltijden te kopen. Iedere dag doen onze koks hun uiterste best om met de beste en meest verse ingrediënten heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast verkopen we frisse salades, verse soepen, broodjes, wraps en overheerlijke desserts. Loopt u gerust eens bij ons binnen bij onze winkel aan de Hoofdstraat 19A. Klik hier voor onze menukaart.

Kortom: Sethone staat voor een cool, transparant en stoer kwaliteits-concept!