Kerstbuffet

Donkere dagen met veel wind, regen, kou maar zeker sfeer & gezelligheid is in deze tijd van het jaar een vanzelfsprekendheid. Voor we het weten vliegt de tijd weer naar het einde van het jaar en komen de feestdagen al snel dichterbij. Als we het over “the most wonderfull time of the year” hebben staan onze voelsprieten al snel recht overeind. Wij kunnen uw feestdagen nog specialer maken door een overheerlijk kerstbuffet voor u te verzorgen. Uw gasten zullen van een uitgebreide en kwalitatief goede kerstmaaltijd worden voorzien. Dit kan op elke gewenste locatie en uiteraard is alles mogelijk. Elk kerstbuffet wordt in de perfecte sfeer en uitstraling aangekleed zoals vele dat al bij ons gewend zijn. Uw diner is ons visitekaartje, wij zullen er dan ook alles aan doen om uw kerstbuffet tot in de puntjes te verzorgen.

We hebben speciaal voor kerst met uiterste zorg een ambachtelijk kerstbuffet samengesteld.
De producten die in dit kerstbuffet worden verwerkt worden voor 90% in eigen keuken gemaakt. Uniek dus! De overige 10% laten we over aan andere vakbroeders in binnen- en buitenland.
Er zal op het buffet een diversiteit worden gepresenteerd waarbij er voor alle (fijn)proevers genoeg te vinden is. Dit buffet is door ons geselecteerd en samengesteld, nogmaals, uw eigen wensen en samenstellingen zijn meer dan welkom. We laten ons graag inspireren, vooral tijdens de mooie kerstdagen!

Voor een sprankelend en totaal verzorgd kerstbuffet kunt u aanschuiven bij de cateraars van 19a!