All-in catering belevenis

Catering is een term uit de Engelse taal die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven. Catering is dus een algemeen woord wat direct nog niets te zeggen heeft over het product zelf.

Vandaar gebruikt SETHONE cateraars het woord catering lang niet altijd, het is namelijk algemeen, het duid op niets en het is onpersoonlijk.

Wij zijn een cateringbedrijf maar verzorgen geen catering maar.. belevenissen. Dit doen we met een team genaamd; de cateraars van 19a. Een groepje vakidioten die alleen maar werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Natuurlijk bezorgen en verzorgen wij ook simpele catering, gewoon lekker ‘oude jongens krentenbrood’ no problem, maar wel altijd op dezelfde frequentie.

We garanderen u persoonlijke catering waarbij uw wens bovenaan staat, waarbij uw ideeën centraal worden gedropt in een voorstel, waar de gelegenheid, feest, vergadering, bruiloft, buffet, BBQ een onvergetelijk moment wordt. Dit kan een lekker hapje zijn bij de verjaardag of een leeg weiland omtoveren tot een epicentrum van feest en beleving.

Catering op hoog niveau met een aantal basiswaarden:
Authentieke catering
Sfeervolle ambiance
Ambacht
Transparante lijn van oorsprong tot op bord
90% eigen productie
Platform voor ambacht en doorontwikkeling
Hoogwaardige kwaliteit
All-in wens

Catering 2.0.

Dit is wie we zijn, dit is wat we doen. U bent vrijblijvend van harte welkom.